Gaspari_SizeOn_24servings_Grape_Cooler.1

Gaspari SizeOn Max Performance 1575g

12990 Ft

A Gaspari Nutrition – SizeOn Max Performance terméke egy egyedülálló tejsavó-hidrolizátum és kreatin alapú hibrid formula!

Várható kézbesitése 22, January 2018
  • x Választás törlése
SKU:111. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A Gaspari Nutrition új standardot állított fel a sporttáplálkozás világában, a legkomplettebb edzés-közbeni kreatin formula megalkotásával! A SizeOn Max Performance megjelenése óta uralta a területet, ám a legfrissebb klinikai kutatások új dimenziót nyitottak az edzés közbeni formulák világában, és ezt teszi a Gaspari Nutrition is egy egyedülálló tejsavó-hidrolizátum és kreatin alapú hibrid formulával!

A SizeOn Max Performance extra magas minőségű, több mint 50 %-ban di- és tripeptidekból álló tejsavó fehérje hidrolizátumot tartalmaz, a legfejlettebb anabolikus ko-faktorokkal kieglészítve, 5 gramm tiszta L-leucinnal! Az eredmény minden eddig felülmúló, instant száraz izomnövekedés, kirobbanó energiaszint, azonnali erőszint növekedés és rekord sebességű regenerálódás! És mindez ott és akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá…edzés közben!

A Gaspari Nutrition kutatói azonban még itt sem álltak meg! Egy szabadalommal védett inzulin-optimalizáló a pterostilbene segítségével maximalizáltuk a Gaspari egyedülálló Outlast szénhidrát komplexének hatékonyságát és a tápanyag-particionáló hatást. Mindezen felül egy másik szabadalommal védett L-Ornitin és L-Aszpartát alapú ammónia-semlegesítő mátrix a LOLA segít a fáradtság elleni harcban!

A SizeOn Max Performance a legkomplettebb edzés közbeni formula, amely valaha is piacra került!

A Gaspari Nutrition megtette újra, és megint újabb szintre emelte az edzés közbeni formulák kategóriáját – azt a kategóriát, amit néhány éve maga teremtett!

• Maximális sebességű proteinszintézis és regenerálódás!

• Azonnali sejttérfogat-növekedés!

• S6K1,4E-BP1 és a hipertrófiát szabályozó mTOR jelátviteli útvonal aktiválása!

• Azonnali tápanyag és növekedési-faktor ellátás!

• Inzulin-szint optimalizálás és tápanyag-particionálás – Pterostilbene!

• Szabadalommal védett ammónia-semlegesítő mátrix – LOLA!

Adagalás:

A SizeOn Max Performance-t edzésnapokon, edzés KÖZBEN kell elfogyasztanod! Keverj el 1 adagolókanállal 7-9 dl vízben és kortyolgasd el a szériák közben.

GASPARI_SIZEON-MP_LABEL.gif

 

 

 

További információk

Kiszerelés

1584g

Ízek

Citrom, Erdei Gyümölcs, Narancs, Szőlő

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét