Slim_FX_502138bf8d77a

Slim FX

8999 Ft

Athletic Xtreme Slim FX – Még ma vedd meg az új nadrágjaidat, mert garantáljuk, hogy a régiek le fognak rólad csúszni!

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:000701. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Csökkent étvágy, fokozott energiaszint, extrém hatékonyság – 12 órán át!
Tudjuk, hogy számtalanszor hallottál már hasonló ígéreteket! Hidd el, tudjuk mit érzel! Kipróbáltuk az összes energizáló és testsúlycsökkentő formulát és mi is csak kiábrándító eredményeket értünk el! Tudjuk és értjük, hogy miért vagy szkeptikus amikor egy újabb formulával találkozol, ami csökkent éhségérzetet, fokozott energiaszintet és zsírvesztést kínál. Ezért szeretnénk ha megértenéd hogy is működik az Slim FX!

Először nézzük meg mit is tesz az Slim FX érted. Az Slim FX energiával lát el. Azonban ez nem egy régi-vonalas energizáló, mely idegrendszeri túl stimulációt és a hatás elmúltával erőteljes energiaszint zuhanás produkál. Az SX tiszta, hosszan tartó energiával lát el! Nem húz fel, tesz izgatottá és idegessé. Csak azt érzed, hogy bármit is kelljen csinálnod, meg van hozzá az energiád. Több energiával pedig a szervezeted még több kalóriát fog égetni!

A következő lépés, hogy lásd, hogy bármennyi jót is tesz az Slim FX a testeddel, legalább ilyen fontos az amit az elméddel tesz! Az Slim FX-től nagyszerűen érzed magad! Nem csupán fizikailag értjük, hanem lelkileg és mentálisan is. Mintha egy hatalmas adag “Jól érzem magam” dózist kaptál volna. Egyszerűen egész nap remekül fogod érezni magad a bőrödben.

Miután láttad, hogy mire képes az Slim FX az energiaszinteddel és közérzeteddel, nem lesz meglepő amit az étvágyaddal tesz! Az Slim FXegyszerűen megöli a testsúlycsökkentő diéták legnagyobb ellenségét az éhséget! Gondolj bele: remekül érzed magad, egész nap pörögsz, égeted a kalóriákat és emellett nem gyötör az a farkaséhség ami ilyen kor jellemző! Nem titok, hogy az emberek esznek, ha kiábrándultak, depressziósak, megfáradtak. De képzeld el mi történik, ha valaki elkezd mozogni, emellett úgy eszik, mint egy normál ember, ha egyáltalán eszébe jut enni és mindemellett jól is érezi magát. A Slim FX-t a létező legerősebb étvágycsökkentő hatóanyagokkal tettük tökéletessé! Korábban egyetlen termék sem volt képes hasonlóra! A Slim FX maximális energiaszintet, étvágykontrollt garantál, miközben remekül fogod érezni magas a nap 24 órájában!

Nézzük mit tesz érted az Slim FX! Többet mit valaha is remélted…

Tudjuk, hogy nem fair egyetlen formulába ennyi mindent pakolni, de lássuk:

Kirobbanó energiaszint. Az Slim FX tiszta, hosszantartó energiát ad, miközben nem okoz idegrendszeri túl stimulációt, fokozott idegességet és izgatottságot. Legyen szó akár egész napos munkáról, az SX megadja azt amire szükséged van! Az Slim FX az energiafokozás csúcsa!

Fokozott kitartás. Néhány úgynevezett energiafokozó formula extrém energiaszintet produkál, ám a hatás elmúltával úgy zuhansz össze, mint egy felmosórongy. Az Slim FX azonban 12 órányi tiszta, nonstop energiával lát el, visszacsapás és összezuhanás nélkül!

Fokozott kalóriafelhasználás. Ha azt gondolod, hogy az a kirobbanó energiaszint amit az Slim FX produkál tesz valamit a testeddel, akkor jól gondolod! Az Slim FX drámai mértékben fokozza az elégetet kalóriák mennyiségét!

Csökkenti az éhségérzetet. Amellett, hogy elégeti a fölös kalóriákat, az SX megszünteti az éhségérzetet is. Nem csupán több kalóriát fogsz elégetni, de kevesebbet is fogsz bejuttatni!

Csökkenti a testsúlyt. Ahogy azt már magad is kitalálhattad, ha kevesebbet eszel, plusz gyorsabb az anyagcseréd a testsúlyod csökkeni fog…és ennek örülünk igazán. De ha már az érzelmeknél tartunk…

Javítja a közérzetet és a hangulatot. Az Slim FX nem csak a testről szól. A rendszeres használók mély “jól érzem magam a bőrömben” érzésről, és egész napos pozitív hangulatról számolnak be!

Javítja a mentális fókuszt és a koncentrációs képességet. A mai mindent vagy semmit világban, ahol ráadásul folyamatos zavaró tényezők közt élünk, mindenkinek szüksége van segítségre, hogy koncentrált maradjon! Az SX képessé tesz arra, hogy mindig az előtted álló feladatra koncentrálj!

 

Adagolás: 3 napig 1 kapszula reggeli után. A negyedik naptól 2 x 1 kapszula.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

56 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét