Peak Soy Protein 1000g

6599 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Nem génkezelt szója protein izolátum
Biológiai értéke 85.

SKU:2050. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Nem génkezelt, teljesen tiszta, izoflavonmentes, laktózérzékeny szója protein izolátum, tehát nincs negatív hatással a tesztoszteron szintedre!

A Soy Protein Isolat

– biológiai értéke 85, a fehérje tartalma pedig 95 %-os a szárazanyagban, mely az izomzatépítéshez pont olyan jó, mint a tej-, és a húsprotein. Azonban funkcionalitása figyelemreméltó, mert hat a koleszterintükörre, az immunrendszerre, a csontok sűrűségére, a hormonháztartásra, az inzulin érzékenységre, és a pajzsmirigyre, melyek folytán ez egy egészségvédő, zsírégető típusú fehéjre

A 85-ös biológiai értékét tekintve a tej-, és húsprotein értékeivel egyenértékű, azonban nagyon sok funkcióval rendelkezik, melyeket fent már említettünk. Zsírégető funkciója, különösen nőknél, a cellulitis elleni küzdelem egyik alappillére lehet, mely miatt valóban hatásos fehérjeporról beszélünk.

Sajnos a még nagyobb álhír a szója-proteinről az, hogy a tesztoszteron szintedet csökkenti, mely ugyan úgy hamis, minthogy használatával nem lehet izomzatot építeni.

A Soy Protein egymagában BV 85 biológiai értékű, azonban egy non-plus-ultra izomzatépítő fehérje. Vegyünk egy példát: gyakran a sportolók a tej-, vagy tojásproteint kombinálják (némely esetben egyszerűen tejet isznak, vagy tojást esznek), mellyel kb. 120-124 biológiai értékű fehérjeport fogyasztanak, azonban ennek nagyon gyenge izomzatépítő hatása gyakran felfedetlen marad.

A szója proteint kombinálva whey proteinnel, már egy 123 -175 értékű (referenciák alapján) fehérjeport kapunk, mely egyezik a leganabolikusabb hatású fehérjekombinációk értékével.

Milyen jótékony hatásai vannak a szója proteinnek a szervezetedre?

  • a szója protein megelőzheti a mellrák, bélrák, és a prosztatarák kialakulását
  • a szója protein a teljes koleszterin, és triglicerid szintet helyreállítja
  • a szója protein segíti a megfelelő diéta mellett a súlycsökkentést
  • a szója protein csökkenti a csontritkulás kialakulásának kockázatát, növeli a csontok sűrűségét
  • a szója protein a nőkben csökkenti a hőhullámok számát a női menopausa alatt. Ezt a hatását klinikai vizsgálatok bizonyítják-napi 60 g szója protein bevitele esetén!
  • a szója protein növeli a szervezet saját inzulin, thyroxin (T4), és triiodothyronin (T3) hormonok termelődését, melyek az anyagcsere folyamatokat szabályozzák

Mit kell még tudnod a Soy Protein fogyasztásakor?

 

  1. Jó aminogrammal rendelkezik, és BV 85 a biológiai értéke. Ez BV 120 – BV 124 re fokozható, ha tej-, vagy tojásproteinnel fogyasztod, ezzel biztosítva azokat az aminosavakat, melyek a sejt és izomzatépítésekhez alapfontosságúak.
  2. Hormonrendszer szabályozó tulajdonságai vannak, tehát segíti az egészséges szexuális életed fenntartását, az inzulin, és pajzsmirigy szinteted is módosítja, mely különösen hatásos a nők zsírlebontó folyamatainak gyorsításához (a cellulitis leépítését segíti, de testépítők szálkásító periódusában is nagy segítséget nyújthat).
  3. Az immunrendszeredre és a csontsűrűségre is előnyösen hat, segít kialakítani egy egészséges koleszterin szintet a szervezetedben.

Mit várhatsz el a Soy Protein fogyasztásától?

A fehérjeporok hatásossága nagymértékben függ az étrended minőségétől és a többi táplálék kiegészítő alkalmazásától. Tehát nem olyan termékről beszélünk, mint pl. az all-in-one-formula “Createston”. Annyira határozott erő-, és izomzatnövekedés nem fog megindulni, mint a Createston alkalmazása esetén. Azonban a Soy Protein fogyasztásával az építőfolyamatokat fent tudod tartani a szervezetedben, hiszen a megfelelő fehérje minőséget és mennyiséget biztosítod vele (természetesen napi több adag fogyasztásával).

Figyelmeztetés:

A Soy Protein más, mint pl. a Createston, mely egy all-in-one formula. Ez a fehérjepor összetett, de azért korlátok között működő kiegészítő, mely főként fehérjékből áll. Az optimális eredmény elérése érdekében minden táp-, és alapanyagot biztosítanod kell a maximális izom-, és erőépítéshez, melyeket további kiegészítők szedésével tudsz elérni. Összefoglalva tehát a megfelelő étrendet kell követned és ezt további más kiegészítők szedésével kell tökéletesítened. A Soy Protein nem különösebben jó antikatabolikus hatású fehérjepor (nem olyan gyors mint a Whey Protein vérbejutása, amely azonban ugyanolyan gyorsan távozik is onnan), tehát ajánlatos más, lassú hatású fehérjét is fogyasztanod, mely nem szójaprotein alapú fehérjepor.

A semleges ízű nem teljesen homogén, íztelen ital, a belőle készített turmix nem átlátszó, nem víz ízű. Fogyaszd mézzel, gyümölcs, kakaópor, vagy édesítő hozzáadásával – ízles szerint.

Soy Protein Isolat fehérjepor
Termék: Porkoncentrátum szójaprotein-isoláttal (nem génmódosított), és vitaminokkal.
Felhasználás: Diabetikus élelmiszer intenzív izomterhelésekhez, különösképpen sportolók számára.
Különösebb tudnivaló: Édesítőszerrel készült (csak a csokis íznél).
Kiszerelés: 1000 g / doboz
Íz: Csoki, semleges (tiszta szójaprotein izolátum, vitaminok, és aromák nélkül)
Eltarthatóság: 2 évig – felbontás után száraz helyen kell tárolni.
Ajánlott adagolás: Két evőkanál (30g) proteinport turmixolj össze 250 ml vízzel.Napi 1-4 adagot fogyassz a fehérjeszükséglettől függően. Kevés folyadékkal, puding állagúra keverve édességként is eheted. Peak tipp: Fogyaszd pudingként – ehhez keverj össze kb fél deci folyadékot (zsírszegény tej vagy víz) 3 evőkanál proteinporral és máris eheted a krémes desszertet.
Összetevők: szója protein izolátum (gyógyszerészeti tisztaságú – nem génmódosított – 93 % a csokis íznél, 99,8 % a semleges íznél), kakaópor (5 % a csokis íznél), aroma (csak a csokis íznél), savanyítószer: citromsav (csak a csokis íznél, édesítőszer: szukralóz és acesulfam-K (csak a csokis íznél), vitaminkeverék (aszkorbinsav, nikotinsavamid, alfa-tocoferlacetat, kalcium-D-pantothenat, thiaminnitrat, riboflavin, pyridoxin-hydroklorid, folsave, biotin, cianocobalamin) felhasználásával.
Jellemzés: SZÓJA PROTEIN ISOLAT – a biológiai értéke 85, a protein tartalma 95 % protein a száraz anyagban. A szója protein az izomzatépítéshez pontosan olyan jó, mint a tej-, vagy a húsprotein. A koleszterin egyensúlyra gyakorolt hatása miatt az immunrendszerre, a csontok tömörségére, a hormonháztartásra, az inzulin-érzékenységre a szervezetben, és a pajzsmirigyre mind-mind kihat ezáltal, egy egézségvédő, és testzsír csökkentő proteinpor. Whey proteinnel kombinálva, a szója protein biológiai értéke 123 -175 re megnövelhető (tudományos kutatások igazolják). Whey proteinnel kombinálva a leganabolikusabb, izomzatépítő proteinport lehet összeállítani belőle!
Tápértékek 100 g-ban Adagonként (30g) GDA*
Energia (semleges ízben) 1557 kJ / 360 kcal 467 kJ / 110 kcal 5,5 %
Fehérje 90,0 g 27,0 g 54,0 %
Szénhidrát 0,5 g 0,2 g 0,1 %
Zsír 0,5 g 0,2 g 0,2 %
Energia (csoki ízben) 1495 kJ / 352 kcal 449 kJ / 106 kcal 5,3 %
Fehérje 85,0 g 25,5 g 51,0 %
Szénhidrát 1,0 g 0,3 g 0,1 %
Zsír 0,9 g 0,3 g 0,4 %
Vitaminok adagonként (30 g) RDA*
E Vitamin 3,0 mg 25 %
C Vitamin 20 mg 25 %
Thiamin (B1 Vitamin) 0,275 mg 25 %
Riboflavin (B2 Vitamin) 0,35 mg 25 %
Niacin (B3 vitamin) 4,0 mg 25 %
B6 Vitamin 0,35 mg 25 %
Folsav (B9 vitamin) 50 µg 25 %
B12 Vitamin 0,625 µg 25 %
Biotin (H vitamin) 12,5mg 25 %
Pantoténsav (B vitamin) 1,2 mg 25 %
Aminosavak / 100 g fehérje
BCAA 17,7 g
EAA 44,2 g
Aminosav profil / 100 g fehérje
Alanin 4,2 g
Arginin* 7,1 g
Aszpartinsav 11,7 g
Cisztin / Cisztein 1,0 g
Glutaminsav + Glutamin 20,0 g
Glicin 4,2 g
Hisztidin* 2,5 g
Isoleucin* 4,4 g
Leucin* 8,0 g
Lysin* 6,1 g
Methionin* 0,6 g
Fenilalanin 4,8 g
Prolin 6,1 g
Szerin 5,3 g
Threonin* 4,2 g
Tryptophan* 1,2 g
Tyrosin 3,3 g
Valin* 5,3 g
This product is manufactured in accordance with HACCP, GMP and ISO 9001-2000 certification.
Products are subject to constant quality control procedures by qualified technicians of the Institute Arotop Food
Creation in Mainz (Germany).

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

1000g

Íz

Csoki, Natúr

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét