Dymatize Super Amino Liquid 946ml

5889 Ft

A legmagasabb minőségű proteinforrásokból készült, tökéletes izomépítő fehérje készítmény

Várható kézbesitése 20, March 2018
  • x Választás törlése
SKU:0009. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A Dymatize Liquid Super Amino 23,000 a legmagasabb minőségű proteinforrásokból készült, tökéletes izomépítő fehérje-készítmény. Ez a speciális fehérje-mátrix kiváló forrása esszenciális és nem-esszenciális aminosavaknak, köztük a sportolók számára különösen kiemelt elágazó-láncú aminosavakkal (BCAA-k).

Az aminosavak izmaink építőkövei, nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy megteremtsük és fenntartsuk a pozitív nitrogénegyensúlyt, ami izomnövekedés alapja. Az aminosavak kulcsszerepet játszanak izmaink lebomlásának megakadályozásában, az izomszövetek intenzív edzés utáni regenerálásában.

A Dymatize Super Amino Liquid 23,000 kifejlesztésekor a célunk, a világ első számú és legerősebb aminosav készítményének megalkotása volt.

23,000 mg, azaz 23 gramm extra magas minőségű, szabad formában lévő esszenciális és nem-esszenciális aminosav adagonként.

A Dymatize Super Amino Liquid 23,000 a tökéletes eszköz céljaid eléréséhez.

A Dymatize Super Amino Liquid különlegessége a “Hydro-Amino” kötés. Emésztő rendszer a legkönnyebben és leghatékonyabban az ilyen formában nyerhető, hidrolizált peptideket hasznosítja. Felszívódásuk gyakorlatilag tökéletes, és közel kétszer olyan gyors, mint a teljes fehérjekoncentrátumoké.

A Dymatize Super Amino Liquid 23,000 100%-ig cukor- és szénhidrátmentes!

A Dymatize Super Amino Liquid 23,000 világ első számú aminosav készítménye, a legmagasabb minőségű forrásokból készült szabad- és peptid-kötésű aminosavak tökéletes kombinációja!

ADAGOLÁS:

Fogyassz 4 evőkanál Dymatize Super Amino Liquid 23,000-at étkezések előtt és/vagy edzés előtt és után.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

946ml

Ízek

Málna, Narancs, Szőlő

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét