Super_Glu_51af6b86b11c5

Syntrax Super Glu

6400 Ft

A SYNTRAX Super Glu egy ultra-tiszta glutamin por, a világ legjobb minőségű forrásából! A SYNTRAX Super Glu-hoz csak és kizárólag e forrásból származó glutamint használunk fel!

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:1080100997146. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A SYNTRAX Glu Super egy ultra-tiszta glutamin por, a világ legjobb minõségû forrásából! A SYNTRAX Glu Superhez csak és kizárólag e forrásból származó glutamint használunk fel!

A glutamin a szervezetben legnagyobb mennyiségben fellehetõ aminosav, az izomzat aminosav állományának mintegy 61%-át, míg a keringõ aminosavak több, mint 20 %-át teszi ki.

A kapcsolódó kutatások szerint a szervezet glutamin készletei jelentõsen mértékben csökkennek az olyan fizikai és mentális megterhelések közepette, mint a különbözõ betegségek, traumák, koplalás, fokozott munkahelyi vagy otthoni stressz és az intenzív edzés!

Megszorított diéta mellett a glutamin több szempontból is kiemelté válik. Támogatja a fehérje színtézist így segít megelõzni az izomzat leépülését, mint lehetséges szénlánc donor részt vesz az energiatermelés folyamatában különösen, ha az étrendünk szénhidrátban szegény vagy csökkentett kalóriájú. Glikogénspóroló hatású, szénhidrát hiányában is képes feltölteni szénhidrát raktárainkat, segíti a vércukorszint optimalizálását, sõt csökkenti az édességek utáni vágyakozást.

A glutamint az agy fõ táplálékának is szokták nevezni, mert képes átjutni a vér-agy gáton, majd az agyba felvenni a felhalmozódott ammóniát. A nitrogén létezésünk alapeleme, ám túlzott mértékû felhalmozódása káros következményekkel jár.

A glutamin mindemellett csökkenti a tejsav felhalmozódást és segíti az egészséges pH kialakulását, a szervezet „elsavasodásának” megelõzését és kezelését.

A glutamin jelenti az enterociták (bél sejtek), és a limfociták (fehérvérsejtek egy típusa) elsõrendû tápanyagát, így nélkülözhetetlen az emésztõ- és immunrendszerünk egészséges mûködéséhez.

„Egy az American Journal of Clinical Nutrition szaklapban megjelent tanulmány eredményei szerint, 2 gramm glutamin elfogyasztása jelentõs mértékû növekedési hormon szint emelkedést indukál!”

Fokozott izomkeménység és hidratáltság
Fokozott fehérje- és glikogén színtézis
Fokozott erõ- és energiaszint
Gyorsabb regenerálódás
Fokozott Immunitás
Sav-bázis optimalizálás…Keverj 5-10 gramm (1-2 púpozott teáskanál) SYNTRAX Glu Super-t 2-3 dl vízben, kedvenc italodba napi 1-3 alkalommal. Az SYNTRAX Glu Super-t hozzáadhatod fehérje-turmixodhoz vagy étkezéshelyettesítõdhöz.

A feloldás után azonnal fogyaszd el az SYNTRAX Glu Super, ne hagyd, hogy néhány óránál többet álljon a folyadékban!

 

 

 

További információk

Kiszerelés

500g

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét