Full Force SUPERCARB FAST 1000g

1250 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Szuper szénhidrát-mátrix gyorsan felszívódó forrásokkal (magas vércukor indexű)

SKU:00340703. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A modern táplálkozástudomány a jól megválogatott tápanyagbevitel mellett a tökéletes időzítés fontosságát is hangsúlyozza. A bevitt szénhidrátok mennyisége és minősége kiemelkedően fontos a gyors eredmény elérése érdekében!

Az edzés előtt, alatt és után bevitt gyors felszívódású szénhidrátok gyorsan elérik a véráramot, és az általuk kiváltott inzulincsúcs segítségével hatékonyan töltik vissza a kimerült glikogén (tárolt szénhidrát) raktárakat és segítik a fontos tápanyagok izomsejtekbe történő szállítását (aminosavak, kreatin, stb.) A Supercarb Fast különleges, válogatottan gyors felszívódású szénhidrátok egyedi kombinációja.
Nagy mennyiségű szénhidrát folyékony formában történő bevitele komplex folyamat a felszívódás és hasznosulás tekintetében. A béltraktus transzporterei túltelítődhetnek, a fiziológiásnál töményebb oldat lassíthatja a bevitt folyadék felszívódását, ezzel kellemetlen puffadást, telítettség érzetet okozva. Négy különböző jellegű szénhidrát kombinációjával a Supercarb Fast-ben elkerülhető a specifikus transzporterek túltelítődése, így ténylegesen szuper gyors és könnyed felszívódást érhetünk el nagy mennyiségű tápanyag bevitelekor is. A Supercarb Fast remek módja annak, hogy nagy mennyiségű szénhidrátot, energiát a létező leggyorsabb módon pótoljunk a szervezetben.

Felhasználás: A bevitt szénhidrátok mennyisége teljes mértékben az egyedi igényeken múlik. Általános célokra keverj 50 g port 500 ml folyadékba (ez fehérje turmix, gyümölcslé is lehet) és fogyaszd edzés előtt, közben, illetve edzés után.,7 g)

Tápérték:
1 adag: 50 g (1 adagolókanál)
100 g 50 g (1 adag) 100 g 50 g (1 adag)
Energiatartalom 1680 kJ (400 kcal) 840 kJ (200 kcal)
Fehérje 0 g 0 g Élelmi rost 0 g 0 g
Szénhidrát 100 g 50 g Zsír 0 g 0 g
Ebből cukor 6 g 3 g
Ízesítetlen
Összetevők: kukorica keményítő, Vitargo® ( magas molekulasúlyú szénhidrát), magas glikémiás indexű maltodextrin, dextróz

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

1000g

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét