Gaspari Superpump Max 640g

9900 Ft

Fejlett edzés előtti energiáló, bedurrantó

Várható kézbesitése 21, March 2018
  • x Választás törlése

Termékleírás

Te milyen típusú harcos vagy a teremben?

Ez az a kérdés, amit fel kell magadnak tenned, mielőtt kiválasztanád az edzés előtti formuládat! A következő, hogy mit vársz ettől a formulától? ERŐSEBB akarsz lenni és TÖBB SÚLYT akarsz pakolni a rúdra? A tükörben SZÁRAZ, SZIKLAKEMÉNY és MASSZÍV IZMOKAT akarsz látni? Úgy akarsz színpadra állni, hogy MEGSEMMISÍTSD az ellenfeleid? Szét akarod feszíteni a genetikai korlátaid? Nos, ismerjük az érzést!

A sziklakemény izomzat nem a véletlen műve, nem csak úgy megtörténik. Kemény edzések állnak mögötte és nincs ez másként a táplálékkiegészítéssel sem. Ez nem egy szerencsejáték, ahol a fogadunk és ha jól fogadtunk nyerünk. Miért választanál bármit, ami bizonytalan, bármit ami talán segíthet? Mi sem tesszük, így neked sem kell! A klinikai vizsgálatok eredményei megszülettek és a játék véget ért! A SUPERPUMP 250 átírta az edzés előtti formulák történelmét! De a fejlődés örök és megállíthatatlan…és a Gaspari Nutrition számára csak a tökéletes lehet elég jó…de mi még azt is továbbfejlesztjük! Ennek a hozzáállásnak és a legfrissebb klinikai kutatásoknak az eredménye a SUPERPUMP MAX!

Minden néhány évben megjelenik valamilyen formula, mely újat hoz, valami olyat amire az emberek felkapják a fejüket. Mikor 2005-ben piacra dobtuk a SuperPump 250 tudtuk, hogy ez egy ilyen termék lesz. A több, mint fél évtizednyi éves forgalmazás eredményeként, a fogyasztói visszajelzések, beszámolók, tesztek után tudjuk, hogy e sport szerelmesei nem csak a fejüket kapták fel, de az álluk is leesett! Nos, akkor mit fogsz érezni, mikor a SUPERPUMP MAX-on leszel? Ez a formula garantáltan átír mindent, amit az edzés intenzitásról és az edzés előtti formulákról gondoltál!

A SUPERPUMP MAX az az eszköz ami a kitűzött célokat elérhetővé teszi, legyen bármi is az: Küzdesz,hogy erősebb légy? A SUPERPUMP MAX erősebbé tesz! Küzdesz a méretért? A SUPERPUMP MAX nagyobbá tesz. Egy zsír mentesebb fizikum a cél? SUPERPUMP MAX segíti keményebbé válnod! A kapcsolódó, független felek által végzett klinikai tesztelések során a csupán egyetlen adag SUPERPUMP MAX gyakorlatilag megháromszorozta az edzés száraz izomtömeg építő hatását. Ha pedig ez nem lenne elég ezzel egyidejűleg csökkentette a testzsírszázalékot, miközben a kiegészítést nem fogyasztó csoport esetén nem volt változás mérhető. Mindehhez kirobbanó energiaszint, mentális fókusz bőrrepesztő bedurranást, és térképszerű erezettséget!

Mint a teljes Gaspari vonalnál, a SUPERPUMP MAX-nál sem akarunk más gyártókhoz hasonló felelőtlen ígéreteket tenni. Hagyjuk inkább, hogy a tudomány beszéljen helyettünk! Senki nem biztosíthat arról egy termék fogyasztásának megkezdése előtt arról, hogy mi történik veled majd…mi azonban igen! Az igazi harcosok a MAXimumon nyomják…és Te?

 

Független felek által tesztelt!

Fokozza a száraz izomtömeget és erőszintet!

Bőrrepesztő bedurranás!

Úthálózatszerű erezetség!

Kirobbanó energiaszint és mentális fókusz!

Csökkenti a testzsír-százalékot!

Egyre erőteljesebb hatás a rendszeres használat során!

 

Mire jó a Superpump max?

  • növeli az állóképességet
  • csökkenti a fájdalmat és a fáradtságot
  • növeli a nitrogén oxid szintet és fokozza a bedurranást, az erezettséget

Létrehoztuk Számodra azt, ami csak a legjobbakat tartalmazza. Koncentrált formában, hogy be tudd vinni azt a mennyiséget, ami tényleg hatékony és nem csak azért van a termékben, hogy ráírhassuk a címkére. Ami ebben van, az a hatékony dózis. A Gaspari klinikailag igazolt hatóanyag dózisokat alkalmaz, hogy valóban azt a hatást kapd, amit vársz. Nem törekedtünk arra, hogy egy kis kapszulába tegyünk világmegváltó ígéreteket. Az adag 16 gramm, de ebben minden benne van, ami a hatékony edzéshez kell.

A vitaminok és ásványi anyagok sem felesleges sallangként kerültek a Super Pump Max-ba. A megfelelő izomfunkciók és hidratáltság érdekében szükség van magnéziumra, kálciumra, káliumra és nátriumra. A B-vitaminok, mint a metilkobalamin, inozitol hexanikotinát és a piridoxál 5’-foszfát a megfelelő felszívódást segítik és az energia anyagcsere folyamatában nélkülözhetetlenek. Segítenek az új sejtek szintézisében, mint amilyenek a vörös vérsejtek is, amelyek aztán több oxigén szállítását biztosítják és segítik a sérült sejtek regenerációját is. Nincs is annál rosszabb, mint amikor begörcsölsz, vagy dehidratálttá válasz, igaz? A gyorsabb regeneráció sem jönne rosszul, igaz? A legtöbb kiegészítőben ezeket nem találod meg, mert drágák. De hogy is lehetne kihagyni mindezeket? Ne hagyd magad átverni olyan edzés előtti formulákkal, amikben nincsenek elektrolitok! Az igazi sportolók hisznek a Superpump Max-ban.

Felhasználási javaslat:

Oldj fel egy adagot fél órával edzés előtt kb. 250 ml hideg vízben. Később emelheted két adagra is a mennyiséget.

Az étkezési szokásoktól és az egyéni jellemzőktől is nagyban függ, hogy kinél milyen gyorsan szívódnak fel a hatóanyagok, így érdemes kikísérletezni, hogy számodra mikor a legalkalmasabb a SuperPump Max fogyasztása edzés előtt. Kezdd edzés előtt fél órával! Ha nem érzed kellően hatékonynak, akkor legközelebb próbáld ki előbbi és későbbi fogyasztással is. Minimum 15 perc kell a felszívódáshoz, maximum pedig akár 2 óra is lehet ez az időtartam!

Figyelmeztetések:

Fennálló orvosi problémák és bármilyen receptre kapható gyógyszer szedése esetén a termék használata előtt mindenképpen konzultálj az orvossal! A következő problémák esetén nem ajánlott a termék fogyasztása: vérnyomás problémák, szív-, máj-, pajzsmirigy betegségek, cukorbetegség, pszichiátriai betegségek, vészes vérszegénység, szorongás, depresszió, szívritmuszavar, prosztata megnagyobbodás okozta vizelési zavar.

Terhes és szoptató nők nem szedhetik!Túladagolása esetén álmatlanság, remegés, szédülés, idegesség, fejfájás és kóros szívdobogás érzés léphet fel. Használata kizárólag egészséges felnőtt részére ajánlott!

18 éves kor alatt nem szedhető!

 

Háttérinformáció:

Nitrogén-Oxid: Mi ez és honnan származik?

A nitrogén-oxid egy gáz, mely a testben termelődik és a sejtek közti kommunikációban van szerepe. A szervezetben az arginin aminosav lebontásán keresztül termelődik, melyet különféle enzimek végeznek. A nitrogén-oxid egy nitrogén és egy oxigénatomból áll. Akkor termelődik, mikor az L-arginint a szervezet előbb L-citrullinné bontja a nitrogén-oxid szintáz (NOS) enzimek segítségével.

Hogyan működik, és milyen kutatások támasztják alá működését?

A kiegészítők gyártóinak kijelentései mellett nem kevés valódi tudományos irodalom is van a nitrogén-oxid tartalmú termékek hatásosságát illetően. Az alábbi publikációt 1996 májusában írták:

“Se szeri se száma a publikációknak, melyek elárasztják a tudományos folyóiratokat, és bepillantást engednek a nitrogén-oxid biológiai szerepébe és klinikai alkalmazási területeibe: ez a gáz számtalan testi funkciót szabályoz. Mindegyik felfedezés újabb adalék a már eddig is igen hosszú listához, mely a nitrogén-oxid vérkeringést, agyi aktivitást, tüdőt, májat, vesét, gyomrot és egyéb szerveket érintő tulajdonságait tartalmazza.”

Tekintve, hogy a fentieket 1996-ban írták, nem meglepő, hogy azóta a nitrogén-oxid tartalmú termékeket egyre keresettebbekké váltak úgy az orvosok, mint a nagyobb izomtömegre vágyó sportolók között.

Az idézett szövegben szó esik arról is, hogy a nitrogén-oxid szabályozza a vérkeringést és az idegsejtek egymás közti kommunikációját is.

Tény, hogy a nitrogén-oxid vérkeringést serkentő hatása mindenképp érdekes lehet testépítő szempontból is, mivel a felfokozott vérkeringés több tápanyagot juttathat az izomsejtekbe, így nagyobbra tudnak növekedni az őket ért stresszhatások után.

A nitrogén-oxid az endokrin rendszerre is hatással van. Szabályozza a gonadotroptin kibocsátó hormon termelődését, csakúgy, mint az adrenalinét is.

Mikor van rá szükség és mik a hiánytünetei?

Mindenkinek szüksége lehet rá, mivel kulcsfontosságú szerepet tölt be a szervezetben. Testépítő szemszögből a nitrogén-oxid kiegészítőként történő fogyasztása hasznos lehet a növekedésre, mivel a felfokozott vérkeringésnek köszönhetően a tápanyagok a test minden részébe könnyen eljutnak. Hiánya esetén fizikai gyengeség és extrém fáradtság tapasztalható. A legtöbb „nitrogén-oxid” tartalmú kiegészítő valójában arginin-alfa-ketoglutarátot tartalmaz.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

640g

Ízek

Áfonya, Gyümölcspuncs, Kékmálna, Narancs, Pink Citrom, Szőlő, fekete cseresznye, görögdinnye, zöldalma

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét