SAN T2 Xtreme 180 kapszula

9900 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Bármilyen keményen edzel és diétázol is, ha a pajzsmirigy hormonok szintje a szervezetedben elmarad az optimálistól, akkor az eredmény puha és puffadt külső lesz.

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:205071. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Bármilyen keményen edzel és diétázol is, ha a pajzsmirigy hormonok szintje a szervezetedben elmarad az optimálistól, akkor az eredmény puha és puffadt külső lesz. A pajzsmirigy hormonok a test egészére ható hormonok, és közvetlen szerepet töltenek be a sejtek energiatermelő és zsírégető kemencéi, a mitokondriumok működésének, az energiafelhasználásnak illetve az anyagcsere sebességének szabályozásában! Minél több kering e hormonokból szervezetünkben annál több kalóriát és zsírt leszünk képesek elégetni…azonban az, hogy e hormonok szintje mekkora is alapvetően genetikai adottságaink által meghatározott. Ez magyarázza azt, hogy vannak, akik napi 10 000 kalóriát esznek és sziklakemények bordás, erezett hasfallal, míg mások attól is zsírosodnak, ha csak megnéznek egy gyorséttermi reklámot!

A T2 Xtreme azonban képes kezelni ezt a problémát! A T2 Xtreme aktív hatóanyagai a 3,5-dijód-tironin és 3,3-dijód-tironin, melyek a trijód-tironin (T3) nevű pajzsmirigy hormon metabolitjai, s mint ilyen képes utánozni annak hatását és zsírégető tulajdonságait! A kapcsolódó kutatások szerint a T2 Xtreme aktív hatóanyagai fokozzák a zsír-vesztést, miközben növelik a proteinszintézis ütemét és így segítik az izomszövet-fenntartást. Emellett nem olyan kíméletlen a TSH elválasztással, mint a közvetlen T3 fogyasztás. A T2 Xtreme extrém zsírvesztést és kondíciót tesz elérhetővé, anélkül, hogy pajzsmirigytermelésüket negatívan befolyásolná.

– Nem nyomja el a pajzsmirigy hormontermelését!

– Fokozza az anyagcsere sebességét!

– Fokozza a zsírbontást és a zsírégetést!

– Javítja a közérzetet!

– Tonizálja a bőrt!

– Energizál!

– Javítja a libidót!

Adagolás:

Fogyassz 1-2 kapszula T2 Xtreme-t napi 3-szo

 

 

 

További információk

Kiszerelés

180 kapszula

  1. Alex
    5 / 5

    :

    A terméket PROFIKnak ajánlanám elsősorban, ill. LELKES amatőröknek ! HIHITETLEN eredményeket produkál már 2 hét alatt IS ! Definíció, energia, lendület, motiváció, fókuszáltság területén ! Összetett hatás, és szinte ESZI a zsírt ! Nekem bevált, -10 kg, 6 hónap alatt, és a PERFECT érzés !

Írja le véleményét