Trac_Extreme_No_4eae884070874

Mhp Trac Extreme No

11450 Ft

Izomrostokat kettészelő bedurranás- Maximális erőszint- Fokozott energia és intenzitás

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:0017. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Tapasztald Meg az Edzést, Amiről Azt Gondoltad, Hogy Benned Van, A Valaha Kifejlesztett Leghatékonyabb Edzés-Előtti Formulával!

Victor Martinez tudja, hogy létfontosságú, hogy az edzőteremben 100%-ot adj ki magadból. Minden egyes ismétlésnél, minden sorozatnál…nagyon sokat számít. TRAC Extreme-NO azonnali erő és adrenalin löketet ad neki, izomdagasztó bedurranásokat és egy intenzíven fókuszált tombolást idéz elő, amitől úgy dobálja a 45 kilós tárcsákat, mint a papírnehezékeket! Félreértés ne essék, neked is ugyanilyen észbontó eredményeket hoz!

NitroFolin-ATP: Rostokat Kettészelő Bedurranás, Kirobbanó Erő, Őrült Energia és Inztenzitás

TRAC Extreme-NO az első edzés-előtti étrendkiegészítő a világon, amely egyszerre irányítja a Nitrogén Oxid nyomvonalát, a biokémiai ciklust és a mechanikai erőkifejtés rendszerét az egyedülálló, szabadalmi bejegyzés alatt álló NitroFolin-ATP-vel. A NitroFolin-ATP hozzásegít az erő és izom növeléséhez a tudomány által ismert, legjobban kutatott anabolikus ágensek összesített erejével, beindítva a robbanásszerű erő- és izomszövet-növekedést. A NitroFolin-ATP egy “rendes adag” energizáló vegyületet is tartalmaz, hogy üzemanyagot biztosítson az egy nagy erejű Adrenalin lökethez, amitől a valaha volt legintenzívebb gyakorlatokkal szétszeded majd az edzőtermet. És mindannyian tudjuk, hogy milyen idegesítő, amikor az izmaid telítődnek tejsavval, amitől a “falnak tudsz menni” és megakadályoz abban, hogy kifacsard magadból azokat az extra ismétléseket. A NitroFolin-ATP lehetővé teszi, hogy átnyomd magad a “tejsavas kiégésen” és az összes kritikus ponton, az újonnan kifejlesztett tejsav-tompító közvetítő segítségével, amitől jobban túl tudod terhelni az izmaidat, mint valaha – rákényszerítve, hogy olyan izomrostokat is munkába állíts, amiknek a létezéséről nem is tudtál.

BiFúziós Technológia: Két-Fokozatú “Igényszerinti” Tápanyag-Bejuttatás

Hogy tényleg az abszolút maximumot hozd ki ebből az erős szerből, a NitroFolin-ATP-ből, az MHP kifejlesztette és szabadalmaztatta az első Két-Fokozatú “Igényszerinti” Tápanyag-bejuttatási Rendszert a TRAC Extreme-NO-ban. A szabadalmaztatott BiFusion, Hosszan Elhúzódó Adagolási Technológia táplálja ezeket az erőműveket jelentő tápanyagokat az izmaidba, amikor éppen szűkségük van rá, beeresztve a véráramba, amikor a tested a legjobban sóvárog utána. Szóval ragadd meg az esélyt, mert az edzésed éppen most készül egy teljesen új dimenzióba lépni, ahogyan megtapasztalod ennek a technológiának az 1. fokozatát. Instafusion, a Nitrogén Oxid, az ATP, a sejttérfogat-növelők és az energizálók zuhataga árasztja el az izmaidat az edzés alatt, lehetővé téve, hogy elérd a Maximális Izom Tápanyag Kapacitást a leghihetetlenebb erő, bedurranás és intenzív edzés érdekében. Ekkor indul be a 2. fokozat, a Profusion a Nitrogén Oxid, az ATP és a sejttérfogat-növelők folyamatos adagolásával, hogy serkentsék az izomnövekedést, a regenerálódást és még órákon keresztül bedurranva tartsanak.

Itt az idő, hogy az Izomnövekedést, az Intenzitás és a Bedurranást az Extrémitásig fokozd! Használd az új TRAC Extreme-NO-t!

ADAGOLÁS:

Keverj el 1 adagolókanál TRAC Extreme NO-t 3-4 dl vízben és fogyaszd edzés előtt 30-45 perccel! A maximális eredmények érdekében pihenőnapokon is fogyassz el egy adag TRAC Extreme-NO-t, lehetőség szerint ébredés után azonnal!

 

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

775g

Ízek

Narancs, Puncs

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét