amino_4500_335_tab_new_net

Trec Amino 4500 335 tabletta

10279 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Mennyiség:

SKU:67846547. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Mi van benne?

Trec Amino 4500 tartalmaznak egy csomó fontos összetevők, amely magában foglalja savófehérje koncentrátum-hidrolizátum, C-vitamin és B6 és sok aminosavak, legjelentősebb, hogy az L-glutaminsav.

Hogyan működik?

Közvetlenül azután, hogy az intenzív edzés, a kereslet a tápanyagok a szervezetben növeli, hogy nagy mértékben. Ezért minden egyes adag ezek a táblák bizonyítja, hogy rendkívül fontos. A legtöbb ember veszi ezeket a táblákat adag 3 tabletta, naponta kétszer. A tabletták ellátni a szervezetet kiváló minőségű, proteogenical aminosavak, és 4500 mg mennyiség nagyon gyorsan felszívódik.

Ezek a tabletták biztosítják az alapvető téglák, amelyek nagyon fontosak a hasznosítás után a szervezet az edzés és regeneráció az izomszövet a lehető leggyorsabban. A tabletták próbálja fenntartani a pozitív egyenleg a nitrogén, fontos a gyors rekonstrukció azok izomrostok megrongálódott vagy megsemmisült a intenzív fizikai aktivitás.

TREC AMINO 4500 provides the muscle cells all essential amino acids, which very quickly are introduced into the bloodstream. This ensures a positive nitrogen balance and more efficient muscle protein synthesis, which means immediate reconstruction of damaged muscle fibers. Regular supplementation preparation AMINO 4500 will achieve better results in larger muscle mass and strength.

TREC AMINO 4500 provides high-quality and easily accessible building material for muscle tissue, making it faster, it regenerates and intensively increases its mass.

TREC AMINO 4500 is recommended for bodybuilders and other active people striving to maintain high physical performance.

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét