joint_therapy_plus_45tab_kopia

Trec Joint Therapy 45 tabletta

3800 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


Mennyiség:

SKU:45235325. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Trec Joint Therapy A mozgásszervek sérülései a túlzásba vitt ízület-terhelés során jelennek meg, melyek az intenzív edzés folyamán, súlynöveléskor, az öregedési folyamattal illetve a nem kezelt sérülések miatt történnek (ínszakadás, ízületi toksérülés stb.) A Trec Joint Therapy Plus fő területe a mozgásszervi struktúrák, inak ízületi tok, porcok és csontok regenerációja valamint jó állapotuk megőrzése.

Az aktív összetevők, mint a glükozamin, MSM, kondroitin és a gyógynövény kivonatok speciális kombinációja garantálja azt a többirányú hatást, mely az egész ízületi rendszert erősíti. A Joint Therapy Plus-t különösen azoknak az egyéneknek ajánljuk, akik intenzíven edzenek, abnormális ízületműködés miatt rosszul érzik magukat vagy fájdalmuk van, valamint idősebb embereknek is.

A Trec Joint Therapy Plus-t legalább 6-8 hétig kell használni, hogy regenerálja a porcokat és enyhítse az ízületi sérüléseket és fájdalmat. A Joint Therapy Plus rendszeres fogyasztása teljesen természetes úton növeli a mozgás hatékonyságát, mellékhatások nélkül.

 

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét