Volumass_35_Prof_4eb7e08ed68ef

Scitec Volumass 35 Professional 2950g

14400 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


A legmodernebb tiszta izomtömeg- és erőnövelő, regeneráló formula

  • x Választás törlése
-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:0044. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A Volumass 35 Professional egy felfrissített, legmodernebb változat. A Volumass 35 Professional a legjobb tejsavófehérjéket tartalmazza: tejsavófehérje- koncentrátumot és CFM kereszt-mikroszűréssel készült tejsavóizolátumot.

A Volumass 35 Professional tartalmaz gyorsan felszívódó szénhidrátot, mely biztosítja a glikogén raktárak azonnali visszatöltődését és az egyéb tápanyagok kitűnő hasznosulását („inzulin pumpa”). Ezen felül az új, időzített felszívódású és nagyon alacsony vércukor/inzulin indexű Palatinose™ dizájner szénhidrát is belekerült a formulába, mely hosszan tartó energiát biztosít és megakadályozza a vércukorszint hirtelen esését. A kreatin a létező legjobb nem-makronutriens hatóanyag. Biztosítja az izomösszehúzódásokhoz szükséges energiát és sejttérfogat-növelő hatású, ami anabolikus (felépítő) jelzést küld a szervezetnek, így nő az izom és az erő. A Volumass 35 Professional formulában a szimpla kreatin komponenst a legnagyobb sláger termékünkre, az ATTACK! multi-vektor kreatin mátrixra cseréltük! Ami a kritikus aminosavakat illeti, a Volumass 35 Professionalben több, mint 10,000 mg BCAA és 10,000 mg glutamin van adagonként. Ez utóbbi az önállóan is sikertermékként ismert G-BOMB szuper glutamin mátrixból származik! E mátrix stabilabb és jobb biológiai hasznosulással rendelkező glutaminokat biztosít. A Volumass 35 Professional taurinnal, taurin etil-észterrel is meg lett erősítve, melyek a fokozott sejttérfogat-növekedéshez szintén remekek és inzulin utánzó hatásuk is van. A Volumass 35 Professional tudományosan igazolt hatóanyagaival komplett és azonnali táplálék az izmaid számára! A formula aszpartám mentes.

Ízek:

tripla csokoládé, fehércsoki, fahéjas vanília: 1200 g, tripla csokoládé, fehércsoki: 2950 g, 6000 g

Kiszerelés:

1200 g – 12 adag, 2950 g – 29,5 adag, 6000 g – 60 adag

Használási utasítás:

1adag (2,5 adagolókanál) Volumass 35 Professional italpor 500 ml vízben vagy sovány tejben feloldva fogyasztandó. A legjobb hatás elérése érdekében, közvetlenül az edzést követően, vagy önálló étkezésként is alkalmazható.

 

 

 

További információk

Kiszerelés

2950g

Ízek

Fehércsoki, Triplacsoki

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét