Animal Flex 44

8899 Ft

Összetett izület és ínszalag erősítő formula

Várható kézbesitése 21, March 2018
SKU:0025. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

Animal Flex

„Alapvető izületjavító, komoly erőemelőknek és testépítőknek kifejlesztve. Nem az a szokványos szar, amit napi háromszor kell betolnod. Egyszerûen napi egy pak és már mehetsz is tovább.”
“Flex a legjobb izületjavító termék amit valaha használtam. A többi hasonló terméket orrhosszal veri. A legmegbizhatóbb formula amit találtam.”

Dan M., Fort
Wayne, IN

Ez a harcosok játéka.

A vasak világa könyörtelen, fájdalmas és elszánt. Mind a teremben mind azon kívül a következetességről szól és arról hogy beleadsz mindent, hogy feláldozol mindent amid van a nap 24 órájában, az 365 napján…ez kőkemény munka, nap nap után. Hatalmas súlyokat mozgatsz, mert tudod, hogy ez tesz azzá amivé válnod kell – ez nem csupán valami amit tenni akarsz, ez valami amit tenned kell!

 

A korlátok azért vannak, hogy áttörjük őket – nagyobbnak és erőssebbnek lenni, nehezebbet és többet emelni, ez vezérel. De ez az elszántság könnyen rossz útra vezérelhet. A nehéz vasak hatalmas terhelést jelentenek a tested számára – olyan terhelést ami könnyen sérüléshez, húzódáshoz, szakadáshoz vezethet…Ez történik, ha csupán az izmaiddal foglalkozol és megfeledkezel azokról a dolgokról, izületekről, inakról, mely ezt az egész rendszert összetartja! Ezt pedig nem engedheted meg magadnak. Számodra nincs alternatíva és nincs vesztegetni való időm nem eshetsz ki a játékból!

Az az igazság, hogy erre a kemény, kitartó szorgalmat igénylő küldetésre összpontosítva, miszerint minnél keményebbnek nagyobbnak kell lenni, maguk a veteránok is olykor megfeletkeznek a vázról, ami izmaikat tartja. Ez olyan mint amikor egy nagy házat építessz és fi gyelned kell arra, hogy az alap szikla szilárd legyen, mert tudod a hatalmas masszív tehertől amit majd ráépítesz, nem roppanhat össze. Az alap megépítésével ugyanannyit kell foglalkozni mint magával a házzal. Gondolj arra ,hogy tested alapját izületeid, inaid, szallagjaid és szöveteid képezik – ez a szerkezet segíti izmaid növekedését. Minnél keményebben húzod az igát, annál nehezebb terhett róssz az alapra. Az edzés nem csak izmaid és inaid teszi próbára hanem, egy idő után, gyengítheti ezeket öszszekötő szöveteket is. Jegyezd meg ha az alap összeszakad követni fogja a ház is. Mindegy milyen szilárd volt elötte.

Az Animal Flex itt jön a képbe. Erősíti az izületeket és szalagokat, védi őket a húzódástól és szakadástól. Az összetevők az Animal Flexben segítenek fenntartani az egészséges izületműködést, rugalmasságot és hajlékonyágot. Az Animal Flexben található aktív hatóanyagok képzik az alap építő elemeket, melyekre a szilárd emberi váz építésénél nagy szükség van – úgy mint az Animal Nitroban lévő aminósavak, melyek az izomszövetek regenerálódásában játszanak fontos szerepet. Animal Flex, mint más Animal termékek, összetett és átfogó. Minden Animal Flex pak több fontos védő komplexet tartalmaz: (1) egy hatásos izület szerkezet komplexet, hogy javítsa a kötőszöveteket, izületeket (2) egy az izületfolyadék képzéséhez szükséges komplexet a kopást megelőzendő (3) egy a regenerálódást segítő komplexet ,amely csökkenti az izületi érzékenységet is; és (4) egy esszenciális vitamin/minerál mixet, tőknek amely fontos az egészséges izület megtartásához.

Az Animal Flex az izületeket fontos nyersanyagokkal látja el mint, glucosamine (két fajtája), MSM, és chondroitin… Az összetevők az izületek védelmére és a porcok, inak erősítésére lettek kifejlesztve. Ezek a tápanyagok, felszívódás után, gyorsan és hatékonyan segítik a porcok regenerálódását. Az izületi folyadék termelését, mely körbeveszi és védi az izületet az állandó koptató és merevséget okozó megterheléstől, a következő összetevők segítik: hyaluronic sav (HA), cetyl myristoleate (CMO), és len mag olaj. Ezek a fontos összetevők természetes úton állítják vissza az izületi folyadék eredeti olaj tartalmát, azért hogy az izületek könnyedén és fájdalommentesen működjenek.

Az Animal Flex fontos növényi kivonatokat tartalmaz melyek gyulladáscsökkentő hatásúak. Gyógynövényekről és kivonatokról(kurkuma, boswellia és gyömbér gyökér) kiderült, hogy segítik meggátolni a gyulladás kialakulását, így egy hosszú gyulladásmentes időszakhoz vezetnek, tehát az edzés zavartalanul folyhat. A gyulladások kiküszöbölése fontos a fájdalommentes izületek és izületmutációk elekerülése miatt, melyek álatalában hosszú évek kemény súlyemelése után mutatkozhatnak. A klasszikus fájdalomcsillamítókkal,melyek csupán a tüneteket szüntetik meg de a fájdalom valódi okát nem orvosolják, nem lehet összehasonlítnai. Az Animal Flex- ben felsorakoztatott hatóanyagok, egy hosszútávú problémamegoldást és izületi egészséget biztosítanak.

Az Animal Flex tartalmaz egy speciális vitamin és ásványianyag mixet. Ez a keverék a tökéletes tápanyag ellátáshoz szükséges. Biztosítja az elengedhetetlen mikro tápanyagokat, amik az izületi egészséghez kellenek. Ezek a C és E vitamin, cink, szelénium és magnézium. Animal Flex hatékonyságáért 100% ban kezeskedünk. Elég egy pak naponta nem úgy mint más átlagos izületjavítóknál ahhol ez a mennyiség akár napi három is lehet. Egyetlen pak tökéletesen elég és hatékony. Kifejezetten komoly testépítők és profi erőemelők számára kifejlesztett, nem pedig „hétvégén gyúrogatok mókusoknak“. Tömören összefoglalva, Animal Flex ellátja szervezeted, a kellő mennyiségű és a legmagasabb ha té konyságú tápanyaggal. Megerősítik az izület szerkezetét. A súlyok könyörtelen szaggatása nem múlik el negatív következmények nélkül. Ha egészséges akarsz maradni, hogy folytathasd a növekedést, szükséged van egy sziklaszilárd vázra. Ha biztos akarsz benne lenni, hogy a folyamatos vasakkal és acéllal vívott harcban az állandó támadásoknak ellen tudsz állni, kell egy szövetséges. Az Animal Flex ott van és fedez bármi történik.

Ajánljuk

 • profi erőemelőknek, testépítőknek
 • Azoknak akiknek szükségük van egy összetett izület és kötőszövet javítóra
 • Nagy igénybevételnek ki tett spor tolóknak akik egy egyszerű na pi 1 adagolású kényelmesen ha tékony izületjavítóról álmodnak

 

Kiemelt hatóanyag profil:

 • Joint Construction Complex
 • Glucosamine (as HCl, Sulfate KCl)
 • Methylsulfonylmethane (MSM)
 • Chondroitin Sulfate A (CSA)
 • Chondroitin Sulfate B (CSB)
 • Joint Lubrication Complex
 • Flaxseed Oil
 • Cetyl Myristoleate Proprietary Blend- (cetyl myristoleate, cetyl myristate, cetyl palmitate, cetyl laurate, cetyl palmitoleate, cetyl oleate)
 • Hyaluronic Acid
 • Joint Support Complex
 • Ginger Root Extract
 • Turmeric Extract
 • Boswellia
 • Quercetin
 • Bromelain
 • Vitamin/Mineral Support
 • Vitamin C (as ascorbic acid)
 • Vitamin E (as d-alpha tocopherol)
 • Zinc (as picolinate)
 • Selenium (as sodium selenite)
 • Manganese (as sulfate)

Kiszerelés:

44 csomag/pak

Ajánlott stack-ek

Animal Flex alapvető táplálékkiegészítő, szükséges összetevőire a testnek naponta szüksége van, hogy izületeid egészségesek marad janak a nagy megterhelés ellenére is. Flex egész évben szedhető nincs szükség pihenési időszakra és bármelyik másik animal termékkel szedhető.

ADAGOLÁS:

Hogy megvédd izületeid a napi húzódásoktól és szakadásoktól, ami a kemény testépítők életéhez hozzátartozhat, egyél napi 1db pakkot, akár éh gyomorra, akár étkezéshez.

 

Háttérinformációk:

selected sources

 • Pujalte JM, Llavore EP, Ylescupidez FR. Double-blind clinical evaluation of oral glucosamine sulphate in the basic treatment of osteoarthrosis.Curr Med Res Opin. 1980;7(2):110-14.
 • Noack W, Fischer M, Forster KK, Rovati LC, Setnikar I. Glucosamine sulfate in osteoarthritis of the knee. Osteoarthritis Cartilage. 1994 Mar;2(1):51-9.
 • Muller-Fassbender H, Bach GL, Haase W, Rovati LC, Setnikar I. Glucosamine sulfate compared to ibuprofen in osteoarthritis of the knee. Osteoarthritis Cartilage. 1994 Mar;2(1):61-9.
 • Qiu GX, Gao SN, Giacovelli G, Rovati L, Setnikar I. Efficacy and safety of glucosamine sulfate versus ibuprofen in patients with knee osteoarthritis. Arzneimittelforschung. 1998 May;48(5):469-74.
 • Bruyere O, Honore A, Ethgen O, Rovati LC, Giacovelli G, Henrotin YE, Seidel L, Reginster JY. Correlation between radiographic severity of knee osteoarthritis and future disease progression. Results from a 3-year prospective, placebo-controlled study evaluating the effect of glucosamine sulfate. Osteoarthritis Cartilage. 2003 Jan;11(1):1-5.
 • Pavelka K, Gatterova J, Olejarova M, Machacek S, Giacovelli G, Rovati LC. Glucosamine sulfate use and delay of progression of knee osteoarthritis: a 3-year, randomized, placebo-controlled, double-blind study. Arch Intern Med. 2002 Oct 14;162(18):2113-23.
 • Reginster JY, Deroisy R, Rovati LC, Lee RL, Lejeune E, Bruyere O, Giacovelli G, Henrotin Y, Dacre JE, Gossett C. Long-term effects of glucosamine sulphate on osteoarthritis progression: a randomised, placebo-controlled clinical trial. Lancet. 2001 Jan 27;357(9252):251-6.
 • Uebelhart D, Malaise M, Marcolongo R, DeVathaire F, Piperno M, Mailleux E, Fioravanti A, Matoso L, Vignon E. Intermittent treatment of knee osteoarthritis with oral chondroitin sulfate: a one-year, randomized, double-blind, multicenter study versus placebo. Osteoarthritis Cartilage. 2004 Apr;12(4):269-76.
 • Uebelhart D, Thonar EJ, Delmas PD, Chantraine A, Vignon E. Effects of oral chondroitin sulfate on the progression of knee osteoarthritis: a pilot study. Osteoarthritis Cartilage. 1998 May;6 Suppl A:39-46.
 • Bucsi L, Poor G. Efficacy and tolerability of oral chondroitin sulfate as a symptomatic slow-acting drug for osteoarthritis (SYSADOA) in the treatment of knee osteoarthritis. Osteoarthritis Cartilage. 1998 May;6 Suppl A:31-6.
 • Murav’ev IuV, Venikova MS, Pleskovskaia GN, et al. Effect of dimethyl sulfoxide and dimethyl sulfone on a destructive process in the joints of mice with spontaneous arthritis. Patol Fiziol Eksp Ter 1991;2:37–9 [in Russian].
 • Lawrence RM. Methylsulfonylmethane (MSM): a double-blind study of its use in degenerative arthritis. Int J of Anti-Aging Med 1998;1:50.
 • Morelli V, Naquin C, Weaver V. Synthesis of cetyl myristoleate and evaluation of its therapeutic efficacy in a murine model of collagen-induced arthritis. Pharmacol Res. 2003 Jan;47(1):43-7.
 • Hesslink R Jr, Armstrong D 3rd, Nagendran MV, Sreevatsan S, Barathur R. Cetylated fatty acids improve knee function in patients with osteoarthritis. J Rheumatol. 2002 Aug;29(8):1708-12.
 • Uebelhart D, Williams JM. Effects of hyaluronic acid on cartilage degradation. Curr Opin Rheumatol. 1999 Sep;11(5):427-35. Review.
 • Nordstrom DC, Honkanen VE, Nasu Y, et al. Alpha-linolenic acid in the treatment of rheumatoid arthritis. A double-blind, placebo-controlled and randomized study: flaxseed vs. safflower seed. Rheumatol Int 1995;14:231-4.
 • Kelley DS, Nelson GJ, Love JE, et al. Dietary a-linolenic acid alters tissue fatty acid composition, but not blood lipids, lipoproteins or coagulation status in humans. Lipids 1993;28:533-7.
 • Harper CR, Edwards MJ, DeFilipis AP, Jacobson TA. Flaxseed oil increases the plasma concentrations of cardioprotective (n-3) fatty acids in humans. J Nutr. 2006 Jan;136(1):83-7.
 • Scherak O, Kolarz G, Schodl C, Blankenhorn G. [High dosage vitamin E therapy in patients with activated arthrosis] Z Rheumatol. 1990 Nov-Dec;49(6):369-73. German.
 • Machtey I, Ouaknine L. Tocopherol in Osteoarthritis: a controlled pilot study. J Am Geriatr Soc. 1978 Jul;26(7):328-30.
 • Wang Y, Cicuttini FM, Vitetta L, Wluka AE. What effect do dietary antioxidants have on the symptoms and structural progression of knee osteoarthritis over two years? Clin Exp Rheumatol. 2006 Mar-Apr;24(2):213-4. No abstract available.
 • Goggs R, Vaughan-Thomas A, Clegg PD, Carter SD, Innes JF, Mobasheri A, Shakibaei M, Schwab W, Bondy CA. Nutraceutical therapies for degenerative joint diseases: a critical review. Crit Rev Food Sci Nutr. 2005;45(3):145-64. Review.
 • Kurz B, Jost B, Schunke M. Dietary vitamins and selenium diminish the development of mechanically induced osteoarthritis and increase the expression of antioxidative enzymes in the knee joint of STR/1N mice. Osteoarthritis Cartilage. 2002 Feb;10(2):119-26.
 • Funk JL, Oyarzo JN, Frye JB, Chen G, Lantz RC, Jolad SD, Solyom AM, Timmermann BN. Turmeric Extracts Containing Curcuminoids Prevent Experimental Rheumatoid Arthritis. J Nat Prod. 2006 Mar 24;69(3):351-355.
 • Lantz RC, Chen GJ, Solyom AM, Jolad SD, Timmermann BN. The effect of turmeric extracts on inflammatory mediator production. Phytomedicine. 2005 Jun;12(6-7):445-52.
 • Chainani-Wu N. Safety and anti-inflammatory activity of curcumin: a component of tumeric (Curcuma longa). J Altern Complement Med. 2003 Feb;9(1):161-8. Review.
 • Weber CC, Reising K, Muller WE, Schubert-Zsilavecz M, Abdel-Tawab M. Modulation of Pgp Function by Boswellic Acids. Planta Med. 2006 Apr 24; [Epub ahead of print]
 • Kimmatkar N, Thawani V, Hingorani L, Khiyani R. Efficacy and tolerability of Boswellia serrata extract in treatment of osteoarthritis of knee—a randomized double blind placebo controlled trial. Phytomedicine. 2003 Jan;10(1):3-7.
 • Ammon HP. [Boswellic acids (components of frankincense) as the active principle in treatment of chronic inflammatory diseases] Wien Med Wochenschr. 2002;152(15-16):373-8. Review. German.
 • Teixeira S. Bioflavonoids: proanthocyanidins and quercetin and their potential roles in treating musculoskeletal conditions. J Orthop Sports Phys Ther. 2002 Jul;32(7):357-63. Review.
 • Brien S, Lewith G, Walker A, Hicks SM, Middleton D. Bromelain as a Treatment for Osteoarthritis: a Review of Clinical Studies. Evid Based Complement Alternat Med. 2004 Dec;1(3):251-257. Epub 2004 Oct 6.
 • Akhtar NM, Naseer R, Farooqi AZ, Aziz W, Nazir M. Oral enzyme combination versus diclofenac in the treatment of osteoarthritis of the knee—a double-blind prospective randomized study. Clin Rheumatol. 2004 Oct;23(5):410-5. Epub 2004 Jul 24.
 • Taussig SJ, Batkin S. Bromelain, the enzyme complex of pineapple (Ananas comosus) and its clinical application. An update. J Ethnopharmacol. 1988 Feb-Mar;22(2):191-203. Review.
 • Grzanna R, Lindmark L, Frondoza CG. Ginger—an herbal medicinal product with broad anti-inflammatory actions. J Med Food. 2005 Summer;8(2):125-32. Review.
 • Thomson M, Al-Qattan KK, Al-Sawan SM, Alnaqeeb MA, Khan I, Ali M. The use of ginger (Zingiber officinale Rosc.) as a potential anti-inflammatory and antithrombotic agent. Prostaglandins Leukot Essent Fatty Acids. 2002 Dec;67(6):475-8.
 • Srivastava KC, Mustafa T. Ginger (Zingiber officinale) in rheumatism and musculoskeletal disorders. Med Hypotheses. 1992 Dec;39(4):342-8.

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

44pak

 1. Cali
  5 / 5

  :

  A legjobb cucc amit eddig használtam. A második csomag után minden fájdalmam elmúlik a térdemből. A doboz elfogyasztása után nekem még egy-másfél évig megmarad a hatása! Ajánlom mindenkinek!

 2. Laszlo
  5 / 5

  :

  A “mezei” ízületvédők közül a legjobb!
  Rengeteg vacakot kipróbáltam, mire eljutottam hozzá – és semmi pénzért nem cserélném le!
  Gyerekkorom óta vannak problémáim az ízületeimmel és bizony sokszor küszködtem emiatt az edzéseken – illetve főleg utána.
  Az Animal viszont szinte nullára redukálta ezeket, azzal együtt, hogy a recsegés-ropogás is csökkent! Tehát nem csak a fájdalmat csillapítja, hanem valós védelem is van.

 3. Farkasné Lénárt Judit
  5 / 5

  :

  Tavasz óta fájt a térdem, amely nyárra olyan mértékű lett, hogy után járással tudtam csak lépcsőn közlekedni, guggolni, fel állni székről kínok között ment. Persze minden lehetséges dolgot kipróbáltam, azután orvos aki rtg. küldött és kiderült mérsékelt porckopásom van. Egy kedves barátnőm ajánlására kezdtem el szedni, amit neki az ortopéd orvos javasolt neki. 3 hete szedem és hétről hétre jobb. A sportot csak két hétre hagytam abba a nyáron amikor szörnyen fájt, mivel napi szinten csinálok valamit. Spinning, hot iron, aerobic, futás. A futást mellőzöm még de ha így haladok pár hét és végre újra kezdhetem.
  Mindenkinek ajánlani tudom, super!!!!!!

 4. Szabó Konrád
  5 / 5

  :

  A legjobb ízületvédő minőség és ár arány értékbe nézve is .
  Aki intenzíven sportol és fontos az egészsége annak csak ajánlani tudom .Főleg ha már elmúlt 40 éves mint én is.

 5. Péter
  5 / 5

  :

  Számomra a megerőltetett ízületeim és izmaim legjobb regenálója. Kb. egy hét szedés után jelentős volt fájdalom csökkentő hatása. Ettől az edzés is jobban ment, kb.30%-ot javitott az eredményeimen, hogy nem a fájdalom nem akadályozott

 6. Sanyi
  5 / 5

  :

  2 hete szedem a terméket , 8 nap után érezhetően hozta s hozza a hatásat. A jobb alkarban igencsak fájdalmak léptek fel , már az edzésre sem tudtam koncentrálni . Érezhetően naprol napra javul , amit az edzésen is észrevenni ! Ár érték arányban a legjobb , s használ a termék !

 7. Kálmán
  5 / 5

  :

  Profi erőemelőknek és testépítőknek kitűnő! A családban viszont a futástól igénybe vett térdek védelmére is használják!

 8. Zsolti
  5 / 5

  :

  Élsportoló vagyok és bokaizületi porc műtéten vagyok túl és az Animal Flexet ajánlották nekem, mert nagyon hatékony. Kipróbáltam és nem érzek semmi bokafájdalmat edzés közben, pedig igénybe van véve rendesen. Csak ajánlani tudom!

Írja le véleményét