ON Platinum Hydrowhey 1590g

20000 Ft

Raktáron, 1-3nap

Timp de livrare: Raktáron, 1-3nap


A Platinum Hydrowhey a valaha piacra került legtisztább, leggyorsabb és legfejlettebb fehérjeformula.

Várható kézbesitése 20, March 2018
  • x Választás törlése
SKU:006741242. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

A Platinum Hydrowhey a valaha piacra került legtisztább, leggyorsabb és legfejlettebb fehérjeformula! A legmagasabb minőségű tejsavó fehérje hidrolizálásával a fehérjekiegészítés történelmének leggyorsabb felszívódású és hasznosulású formuláját alkottuk meg!

A Platinum Hydrowhey fehérjerésze kizárólag hidrolizált tejsavó fehérje izolátumot tartalmaz, mely a létező legtisztább és legmagasabb biológiai értékű forrás, nem tartalmaz semmi felesleges zsiradékot, laktózt és koleszterint, mely rontaná a formula emészthetőségét és hasznosulását! A hidrolizálás során speciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontjuk a fehérjeláncokat, melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges idő a lerövidül, így Platinum Hydrowhey fogyasztása gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent! Hogy tovább fokozzuk a formula hatékonyságát a Platinum Hydrowhey-t megerősítettük egy speciális ACTITOR peptiddel, emésztőenzimekkel és mikronizált elágazó szénláncú aminosavakkal!

Hidrolizált tejsavó fehérje izolátum!
30 gramm ultra-tiszta fehérje adagonként!
9 gramm Leucin, Izoeucin és Valin (BCAA)
Szabadalommal védett ACTITOR Peptidek!
Zéró laktóz és koleszterin!
Emésztőenzimek!
Tökéletes oldódás

 

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál Platinum Hydrowhey-t 2-4 dl hideg vízben és fogyaszd azonnal! Egyéni fehérjeszükségletednek megfelelően napi 1-3 adagot fogyassz, közvetlenül edzés után, edzés előtt és ébredés után!

nutritional information

 

 

 

További információk

Kiszerelés

1590g

Íz

Csoki, csoki mogyoró /2-5nap/, Sütikrém /2-5nap/, vanília

  1. Dr Szloboda eszter
    5 / 5

    :

    Legjobb fehérje amit probaltam

Írja le véleményét