t bomb3

Mhp T-Bomb 3 Xtreme 168

14399 Ft

PRO – Tesztoszteron technológia – 400%-al növeli a természetes tesztoszteron termelést, növeli a szabad tesztoszteron szintjét

-ÉRTESITÉST KÉREK HA ÚJBÓL ELÉRHETŐ-
SKU:0021. Gyártó: . Kategória: .

Termékleírás

KÜLÖNLEGES második hírnök-technológia: a tesztoszteron-erősítő!

A testépítők évek óta próbálják kitalálni, hogyan maximálhatnák a receptorsejtjeik aktivitását. Azt már jól tudják, hogy függetlenül attól, mennyi tesztoszteront pumpálnak a testükbe, amennyiben a receptoraik nem reagálnak, nem származik előnyük ebből. Ha az izomsejtjeik nem készültek fel extra adag tesztoszteron befogadására, akkor a testépítők erőfeszítései a tesztoszteron-szintjük maximalizálására teljesen feleslegesnek bizonyul!

Ez a következőképpen működik: amikor a tesztoszteron megérkezik és kiköt az izomsejtek receptorainál, komplex intracelluláris vegyületek, úgynevezett “második hírnökök” az érkezés hírét a sejtnukleonok felé kommunikálják és anabolikus (izomépítő) reakciót idéznek elő. Minél hatékonyabban működnek az adott személy második hírnökei, annál erősebb szignált tudnak küldeni. A jelenség szignál-transzdukcióként ismert, és a megerősített szignál növeli a tesztoszteronnak az izom növekedése stimulálásában játszott anabolikus szerepét. Egyszerűen megfogalmazva: amennyiben az Ön második hírnökei optimálisan működnek, a tesztoszteron izomépítő hatása akár tízszeresére is növekedhet!

Amikor az MHP kiszivárogtatta az információt arról, hogy egy elképesztő áttörést tett a receptorsejtek akitivitásának és a receptor-erősítő szignálnak a fejlesztése területén, a testépítők rohantak az MHP igazgatósághoz illetve a telefonhoz, azt KÖVETELVE, hogy árulják el, hogyan juthatnának hozzá ehhez a hihetetlen készítményhez. Ezért most a T-BOMB II eljuttatja Önhöz ezt a bámulatos receptorsejt-technológiát a szabadalmaztatott Második Hírnök Komplexen keresztül. A T-BOMB II különlegessége, hogy a komplexum MARADANDÓAN megnöveli a tesztoszteron szerepét a testépítésben…

 

T-BOMB II – Olyan, mintha tesztoszteront adagolnánk a tesztoszteronnnak!

A T-BOMB II Optimone-5 Komplex garantálja, hogy az Te hormonháztartásod megfelelően elő legyen készíve a növekedéshez. Nézzd át ehhez az alábbi ellenőrző listát:

Az agyalapi mirigyeid túlhajtottak, a tesztoszteron-szint fel van pörgetve..

Te megbénítod az SHBG-t, annak érdekében, hogy még több szabad tesztoszteron csatlakozhasson az izomreceptorokhoz.

Egy kétlépcsős támadással gyilkoljod az ösztrogéneket, amelynek során egyrészt megakasztja az ösztrogén konverzióját, másrészt blokkolja az ösztrogén-receptorokat, hogy az ösztrogént ne lehessen felhasználni.

És akkor jön a Nagy Döntő: a Második Hírnök Komplex egy erősített üzenetet küld a tesztoszteron érkezéséről, és szabadjára engedi annak anabolikus hatását .

Pro Tesztoszteron technológia

A T-BOMB II olyannyira effektív a tesztoszteron-szint maximális szintre való felhozásában, hogy többen a prohormonok óta a pro-tesztoszteron technológiában a legszignifikánsabb fejlesztés-ként nevezik meg ezt a férfihormon-szint-optimalizáló hatású készítményt. Ez az EGYETLEN prohormon-mentes tesztoszteron-tápszer, amely egyidejűleg optimalizálja a tiszta tesztoszteron szintjét a vérben, növeli a “szabad tesztoszteront”, fejleszti a tesztoszteron-ösztrogén-arányt és maximalizálja a tiszta tesztoszteron anabolikus hatását. Ezelőtt még egy tesztoszteron-készítmény sem támadta meg az emberi hormonháztartás profiljának fiziológiáját ilyen sok szögből!

 

1. 400%-kal növeli az Ön természetes tesztoszteron-termelését

A legtöbb, elismert tesztoszteronszint-növelő vegyület klinikai dózisa az agyalapi mirigy túlhajszoltságához vezet! A T-BOMB II luteinizáló hormonok előállítására stimulálja az agyalapi mirigyet, és a tesztoszteron elengedését idézi elő, ezáltal kirobbanó erőnlét és kőkemény izomtömegek elérését lehetővé téve az Ön számára! A T-BOMB II hihetetlen tesztoszteron-növelő hatása az összes többi tesztoszteron-formulát ki fogja szorítani a piacról!

 

 

2. Megbénítja az SHBG-t és növeli a “szabad tesztoszteront”

A megnövekedett tesztoszteron-szint csak akkor előnyös, ha az “szabad tesztoszteronként” kering a vérben. A szexhormonokat megkötő globulin (angol nevén sex hormon binding globulin, azaz SHBG) egy olyan protein, amely a tesztoszteronhoz kötődik, használhatatlanná téve azt. A T-BOMB II nemcsak csökkenti az SHBG szintjét, hanem eltűnteti azt! Így a T-BOMB II még több tesztoszteront szabadít fel a még nagyobb izomtömeg és erő elérése érdekében. A megnövekedett szexuális motiváció pedig a készítmény egy másik, általad is megtapasztalható “mellékhatása”.

 

 

3. Megállítja a tesztoszteron ösztrogénné való átalakítását

Sajnos nem minden tesztoszteron marad meg tesztoszteronként az előállítása után. Az aromatáz enzim néhány tesztoszteront az ösztrogén nevű női hormonná alakít át, amely a testzsír növeléséért, a víz-visszatartásért, a női mellszövet kialakulásáért és a csökkent szexuális aktivitásért felelős. A T-BOMB-ban található anti-aromatáz összetevők megszűntetik a tesztoszteron ösztrogénné való konvertálását. Az MHP R&D tápszertervezőinek ez az óriási diadala a testépítők egy nagyon komoly problémáját fogja megoldani világszerte (lásd a lenti táblázatot).

 

 

4. Blokkolja az ösztrogén-receptorokat

A T-BOMB második szintje az “ösztrogén-támadás”, amely ösztrogén-blokkoló vegyületeket használ a receptorok lezárására, így biztosítva, hogy az ösztrogén nem támadja meg a receptort, valamint kizárva bármilyen ösztrogén-hatást. A T-BOMB II kétszintű támadásával a tesztoszteron és csakis a tesztoszteron fogja a szervezetednek hormonális összetételét (lásd fentebb a 3. sz. diagrammot és a B táblázatot).

 

5. A tesztoszteron-átalakítást a DHT-szintre csökkenti

A tesztoszteron szintén átalakulhat egy DHT (dihidro-tesztoszteron) néven ismert hormonná, amely olyan negatív mellékhatásokért felelős, mint a kopaszság és az akne. A T-BOMB II ennek az átalakulásnak a minimalizálásához szükséges tápanyagokat biztosítja a szervezeted számára. Ezenfelül, a DHT minimalizálásával – amely normális esetben a tesztoszteronnal verseng az androgén receptorokért – még több tesztoszteront hagy szabadon, hogy kapcsolódni lehessen hozzájuk.

A T-BOMB II olyannyira effektív a tesztoszteron-szint maximális szintre való felhozásában, hogy többen a prohormonok óta a pro-tesztoszteron technológiában a legszignifikánsabb fejlesztés-ként nevezik meg ezt a férfihormon-optimalizáló hatású készítményt. Ez az EGYETLEN prohormon-mentes tesztoszteron-készítmény, amely egyidejűleg optimalizálja a tiszta tesztoszteron szintjét a vérben, növeli a “szabad tesztoszteront”, fejleszti a tesztoszteron-ösztrogén-arányt és maximalizálja a tiszta tesztoszteron anabolikus hatását. Ezelőtt még egy tesztoszteron-készítmény sem támadta meg az emberi hormonháztartás profiljának fiziológiáját ilyen sok szögből!

 

 

ADAGOLÁS:

Fogyassz 3 tabletta T-BOMB II-t reggel és 3 tablettát este!

 

 

 

 

 

 

További információk

Kiszerlés

168 kapszula

Nincs még értékelés.

Írja le véleményét