Leírás
Az MGO 100+ Monofloral Manuka Honey egy gazdag, összetett ízű méz, amelyet általában étrend-kiegészítő és wellness rutin részeként használnak. Az Egmont Honey MGO 100+ Manuka méze egyvirágos manuka, ami azt jelenti, hogy kizárólag a Manuka bokor nektárjából származik.
Ez magasabb koncentrációban eredményezi azokat a vegyületeket, amelyek a Manuka méz jellegzetességét, ízét, színét és hírnevét adják, és ezáltal magasabb MGO minősítést kap. Ez a méz 100%-ban természetes manuka méz tanúsítvánnyal rendelkezik.
Függetlenül ellenőrzött és tudományosan tesztelt, hogy biztosítsa az MGO minősítést, ez a természetes monovirágos manuka méz a Mt Egmont lábánál, Taranakiban.
Kaptáraink az új-zélandi Dél-Taranaki régió távoli Manuka erdőiben találhatók. Ez az elszigeteltség, távol a beépített városoktól és az emberektől, a világ legtisztább mézét eredményezi.
A Manuka méz akkor keletkezik, amikor a méh beporozza az Új-Zélandon őshonos Manuka bokrot. Az új-zélandi Manuka mézet a méhek az őshonos Manuka cserje (Leptospermum scoparium) nektárjából szedik be. Metilglioxált (MGO) tartalmaz, amely kulcsfontosságú vegyület, amely megkülönbözteti a Manuka Honey-t a többi méztől.
A Manuka méz előnyeit évszázadok óta ünnepelték, beleértve a torokfájás csillapítását és az általános jólét támogatását. Új-Zéland őslakosai, a Manuka Honey otthona volt, aki több ezer évvel ezelőtt ismerte fel először gyógyító tulajdonságait, és ma már világszerte elismerik.
Az Egmont Manuka mézzel tudja, hogy a metilglioxál (MGO) minőségét és hatékonyságát függetlenül igazolták és tudományosan tesztelték, ami az üvegen látható. Mi gyártjuk, csomagoljuk és teszteljük a teljes folyamatot a kaptártól az otthonig, biztos lehet benne, hogy ha azt mondjuk, hogy mézünk kiváló minőségű, az nem kevesebb.
Nincs még értékelés.