Leírás
Sörélesztő – kiváló B-vitamin, ásványi anyag és fehérjeforrás
A sörélesztő egy por állagú fehérje, B-vitamin, vas és keményítő forrás. Ez az élesztő a sörkészítés során kultivált Saccharomyces cerevisiae élesztőből ered. Fermentáció után szétválasztják a sörtől és kiszárítják és csökkentik a keserűségét. Ez egy keményítőforrás, amire szükség van az izmok és az idegrendszer működéséhez és a megfelelő vérnyomás fenntartásához. A vas szükséges az immunredszerhez, oxigénszállításhoz, fáradtság és kimerültség csökkentéséhez, akárcsak a vörösvérsejtek termeléséhez. A kalcium hozzájárul a megfelelő izomműködéshez, emésztőenzimekhez, támogatja a neurotranszmissziót, véralvadást és anyagcserét. Egy adag akár 7 g fehérjét is tartalmazhat, ami jótékony hatással van az izomtömeg és az egészséges csontok fenntartásához. A sörélesztő fogyasztásával biztosítod a a szükséges tápanyagok bevitelét.
A Sörélesztő előnyei
- vitaminokat, ásványi anyagokat és fehérjét tartalmaz
- kiváló B-vitamin-forrás
- 1 adag 7 g fehérjét tartalmaz
- támogatja az immunrendszert és az izomműködés fenntartását
- hozzájárul az emésztőenzimek működéséhez
Összetevők
Sörélesztő (szárított, inaktív).
Ajánlott fogyasztás
Napi 2 evőkanálhoz adj tejet, zabpelyhet vagy gyümölcslevet. Hozzáadhatod sütikhez, receptekhez, hogy emeld a tápanyagtartalmát.
Tápértéktáblázat
Tápérték | 1 adag (2 evőkanál – 16 g) |
---|---|
Kalória | 60 kcal |
Zsír | 0.5 g |
ebből telített | 0 g |
ebből transzzsír | 0 g |
Koleszterin | 0 mg |
Só | 10 mg |
Szénhidrát | 7 g |
ebből rost | 5 g |
ebből cukor | 0 g |
Fehérje | 7 g |
D-vitamin | 0 mcg |
Kalcium | 46 mg |
Vas | 2 mg |
Keményítő | 291 mg |
Nincs még értékelés.