Leírás
A hisztdin az izomsejtekben tárolt karnozint felszabadítja a pH-érték csökkentésével, vagyis szabályozza savasodást. A hisztidin-kiegészítés a hosszú és kemény testmozgás szempontjából nagyszerű, mert sokkal hatékonyabb edzést tesz lehetővé.
A hisztidin a karnozin és hisztamin szintézisének előfutára, amely fontos szerepet játszik az immunrendszerünkben. Ez pozitív hatással van az emésztési folyamatokra, és felszabadítja a gyomorban a gasztrin nevű enzimet, ami egyértelműen az emésztésünk segitője.
Adagolás: 1 g-ot 100-150 ml vízben vagy gyümölcslében keverj össze. Legjobb étkezés előtt 30 perccel fogyasztani.
Összetevők:
1 g (1 adag) | 2 g (2adag) | |
L-hisztidin | 1000 mg | 2000 mg |
Nincs még értékelés.