Leírás
Prémium minőségű edzés előtti készítmény
A GlycoBol egy olyan narancsos ízesítésű táplálékkiegészítő, amely olyan sportolóknak ajánlott, akik intenzív és tartós fizikai terhelésben vesznek részt.
A Yamamoto Nutrition csak az eredi CLUSTER DEXTRIN 100%-ot gyártja Japánban.
A szénhidrátok hozzájárulnak a normális izomfunkció helyreállításához és összehúzódásához, miután a test egy erős és kimerítő testmozgás után a vázizomzat glikogéntartalma csökken és izomfáradság állna be.
A jótékony hatás elérése érdekében a terméket melyben a szükséges szénhidrátok megtalálhatóak, 4 gramm/testtömeg kilogrammokként szükséges fogyasztani. Egy intenzív és megterhelő edzés után körülbelül 4 órával kezdődnek a vázizomban lévő glikogén raktárok kiürülése és az izomfáradság, és körülbelül 6 órával utána fejeződik be.
Ez az új kategóriás szénhidrát alapú táplálékkiegészítő a “tervezett glükózpolimerek” vagy nagymértékben elágazó ciklodextrinek (HBCD) miatt, a következő hatalmas előrelépés a a különböző szénhidrát alapú termékek között a piacon.
A HBCD egy új típusú glükóz-polimerek, melyeket a viaszos kukorica és az adott enzim közötti reakció során állítanak elő, ezáltal mint egy ciklusos szerkezetet alkotva.
Az eredmény pedig egy ideális tulajdonságú glükóz-polimer: 160 000 DA molekula súlyú, nagyon alacsony ozmolalitással rendelkező anyag, mely képes nagyon gyors gyomorürítésre.
Adagolás:
A GlycoBol tartalaz egy mérőkanalat, mellyel könnyedén tudsz kimérni 4grammot, ezt 250 ml vízben vagy más kedvenc italban könnyedén elkeverheted. Ajánlott edzés előtt 20 perccel, vagy edzés közben alkalmazni.
Tápérték táblázat:
500 gramm | narancs | |
Középelemzés | ||
Dózis szerint 4 darabka (30 g) | ||
100 g-onként | 30 g-onként | |
Energia | 376Kcal / 1600KJ | 113Kcal / 480KJ |
Zsír
telített zsírsavak
|
0 g 0
g |
0 g 0
g |
C arbohidrát cukrok |
94g
1,8g |
28g
0,6 g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0g |
Összetevők: nagyon elágazó ciklikus dextrin (Cluster Dextrin®), íz, édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám K; szín: karotinok. |
Nincs még értékelés.